Gina Rodriguez (34) is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met Joe LoCicero. De Jane The Virgin-actrice werd zaterdag op haar bruiloft toegezongen door Justin Baldoni, die haar geliefde in de serie speelt.

De actrice plaatste maandag een video van de bruiloft op Instagram. Ze deelde daarbij een uitspraak van haar tienjarige nichtje, die opmerkte dat ze er met die ene kus honderd nieuwe familieleden bij had gekregen. Tegen haar kersverse echtgenoot zegt ze in het bericht: "Ik ben voor altijd de jouwe."

De twee leerden elkaar kennen op de set van Jane The Virgin. LoCicero had een kleine rol in de serie en speelde een stripper. De acteur en actrice sloegen al snel aan het daten, maar Rodriguez deelt liever niet al te veel details over haar relatie.

"Ik wil gewoon leven!", zei ze daar onlangs over tegen het tijdschrift People. "Ik vind het fantastisch dat mensen zo om me geven. Dat is ontzettend mooi en voelt heel goed, maar ik wil nog iets voor mezelf houden. Want dat gebeurt tegenwoordig niet meer zo veel."

Gina Rodriguez deelt video van bruiloft
53
Gina Rodriguez deelt video van bruiloft