Jennifer Aniston, die in februari 2018 van Justin Theroux scheidde, heeft het naar eigen zeggen te druk om te daten. De actrice, die momenteel bezig is met de opnames van de serie The Morning Show, is vooral bezig met haar carrière.

"Om eerlijk te zijn, heb ik geen tijd", antwoordt Aniston op een vraag van haar First Ladies-tegenspeler Tig Notaro, die werd gepubliceerd in Harper's Bazaar.

"Ik focus me nu op de show, daten behoort niet tot mijn prioriteiten. Ik heb het gevoel dat het vanzelf zal komen en dat je er niet geforceerd naar moet zoeken."

Mocht zich binnenkort een nieuwe liefde aandienen, dan zal Aniston daar open voor staan. "Ik heb niet zoiets van: nee, ik ben er klaar mee. Niets wat in mijn verleden is gebeurd, heeft ervoor gezorgd dat ik een muurtje om mezelf heen heb gebouwd."

De vijftigjarige actrice vindt humor de belangrijkste eigenschap voor een nieuwe partner. "Maar ook eigenwaarde, zelfverzekerdheid, een aardig karakter en gulheid. Dat hij wordt omringd door fijne personen."