AMSTERDAM - Zangeres Hind ziet een derde serie van het televisieprogramma 'Idols' niet zitten. "Ik vind het jammer dat er van één programma altijd weer drie moeten komen", aldus Hind. "Het leuke en het nieuwe is er vanaf. Bedenk dan weer iets nieuws rondom talenten."

In het eerste seizoen van ' Idols' in 2003 bereikte Hind de derde plaats na de finalisten Jamai en Jim. De 20-jarige zangeres vond haar plotselinge bekendheid destijds 'moeilijk'. "Het was allemaal nieuw. Opeens ben je een bekende Nederlander en wil iedereen alles van je weten en hebben", legt ze uit. "In het begin heb ik iemand gezocht die mij kon helpen. Het was voor mij een nieuwe wereld en ik stond nog niet zo sterk in mijn schoenen als nu."

De half Marokkaanse, half Nederlandse Hind is 'erg blij' met haar fans. "Ik heb een groep vaste fans die me overal volgen. Dan krijg ik cadeautjes en snoepjes als ze er achter zijn gekomen wat ik lekker vind", zegt ze lachend. "Ook krijg ik veel fanmail en e-mailtjes, maar wel allemaal op een leuke manier."

De nieuwe single 'Give me a sign', die deze week verscheen, is de voorloper van haar nieuwe cd 'Halfway home'. Haar nieuwe album verschijnt op 3 oktober. Hind bracht in 2003 haar debuut-cd 'Around the world' uit. Voor dat album nam ze vorig jaar een gouden plaat in ontvangst na de verkoop van meer dan veertigduizend exemplaren. Voor de cd ontving ze ook een Edison Music Award.