Britney Spears heeft de psychiatrische kliniek waar ze eind maart in werd opgenomen weer verlaten. Volgens The Blast heeft de Amerikaanse zangeres haar traject volledig afgerond. Ze werd donderdag (plaatselijke tijd) opgehaald door haar vriend Sam Asghari.

Spears liet zich in de kliniek opnemen omdat ze het erg moeilijk zou hebben met de slechte gezondheid van haar vader Jamie. Verschillende media berichtten echter dat ze om heel andere redenen in de kliniek zat.

Zo zou Spears tegen haar zin in door haar familie zijn opgesloten in de kliniek. Ook werd er gesuggereerd dat de zangeres een verkeerde combinatie van medicijnen binnen had gekregen.

De 37-jarige Spears ontkende woensdag in een filmpje op Instagram alle geruchten en benadrukte dat ze er zat om haar mentale problemen te overwinnen.

De zangeres annuleerde onlangs nog haar nieuwe concertreeks in Las Vegas om voor haar vader te kunnen zorgen, die enkele operaties aan zijn darmen had ondergaan. Sinds ze gediagnosticeerd werd met een bipolaire stoornis, staat Spears onder officieel toezicht van haar vader.