Britney Spears heeft op sociale media een video geplaatst waarin zij reageert op de ophef die is ontstaan nadat gemeld werd dat de zangeres een verkeerde combinatie van medicijnen zou hebben genomen.

"Het is enorm uit de hand gelopen", zegt Spears nu over deze situatie. "Er zijn geruchten, doodsbedreigingen richting mijn familie en mijn team, er worden ongelofelijk veel gekke dingen gezegd."

De zangeres zegt graag even tijd voor zichzelf te willen nemen, maar dat is door deze situatie nu lastig. "Geloof niet alles wat je leest en hoort."

Eind maart werd Spears in een psychiatrische kliniek opgenomen omdat ze het erg moeilijk zou hebben met de slechte gezondheid van haar vader Jamie. De entertainmentsite TMZ meldde dinsdag dat een verkeerde combinatie van medicatie ertoe heeft geleid dat de zangeres naar de kliniek moest.

Spears benadrukt in de video dat ze "sterk" is. "Wat ik nu nodig heb, is privacy om met alle moeilijke kanten van het leven om te kunnen gaan. Als jullie daarbij kunnen helpen, ben ik jullie hiervoor eeuwig dankbaar."

Zangeres annuleerde concerten wegens gezondheid vader

De zangeres annuleerde onlangs nog haar nieuwe concertreeks in Las Vegas om voor haar vader te kunnen zorgen. Jamie Spears onderging onlangs twee operaties om ernstige problemen met zijn dikke darm op te lossen. Na de tweede operatie kreeg hij last van complicaties.

Spears heeft het volgens bronnen erg moeilijk met de broze gezondheid van haar vader. De zangeres had in het verleden veel steun aan hem toen ze psychisch een moeilijke periode doormaakte.

Sinds ze gediagnosticeerd werd met een bipolaire stoornis, staat de zangeres onder officieel toezicht van haar vader.