Pink laat haar kinderen niet meer op sociale media zien. Het is een reactie op de kritiek die ze kreeg na het plaatsen van een foto van haar zoon zonder luier.

"Ik deel die foto's niet meer, ik doe het gewoon niet", zegt de Amerikaanse zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Begin april maakte Pink een foto van een pelikaan die hun huis was binnengevlogen. Op de foto staat ook haar gezin, inclusief haar tweejarige zoon die op dat moment geen luier droeg.

De 39-jarige zangeres kreeg veel boze reacties op de foto. Sommige volgers riepen zelfs op de kinderbescherming in te schakelen.

'Ik moest zo hard huilen'

"We wonen op een boerderij. Mijn kinderen zijn naakt, dat gebeurt gewoon. Ik ben soms ook naakt", aldus Pink in de talkshow. "Ik moest zo hard huilen na het lezen van die opmerkingen, omdat ik graag foto's van mijn gezin deel."

Wel heeft Pink begrip voor mensen die haar adviseren voorzichtig te zijn, omdat ze als popster onder een vergrootglas ligt. "Ze hebben gelijk, maar je kunt zoiets ook op een aardige manier zeggen."

Pink is op dit moment bezig aan haar Beautiful Trauma World Tour. Op 11 augustus staat ze op het Malieveld in Den Haag.