AMSTERDAM - Britney Spears, die in oktober moet bevallen van haar eerste kindje, wil haar baby de naam van de Britse hoofdstad geven. Londen is de stad waar haar relatie met haar echtgenoot Kevin Federline van start ging. Ook de naam Preston heeft Spears al eens laten vallen. "Toen ik nog een klein meisje was had ik de naam Sean Preston al in mijn hoofd als jongensnaam, maar ook London Preston. En Addison Shye vind ik een prachtige naam voor een meisje", vertelt Britney aan de Engelse krant The Sun.

Spears weet volgens eigen zeggen niet of haar kindje een jongen of meisje gaat worden. Maar ze heeft sterk het gevoel dat het een jongen gaat worden. Waarschijnlijk wordt de baby gehaald door middel van een keizersnee. "Ik denk dat ik ga voor een keizersnee. Ik zie enorm op tegen de pijn van een natuurlijke bevalling", vertelt de 23-jarige superster in de Amerikaanse Elle Magazine.

De zangeres, van de hits 'Baby one more time' en ' Toxic', geeft toe dat zij het soms 'best' angstig vindt om moeder te worden, maar dat haar zwangerschap haar wel dichter bij haar familie heeft gebracht. "Het is fantastisch om een kindje te krijgen. En het werkt ook therapeutisch want alle geheimen van je familie komen in gesprekken naar voren", aldus Britney.

De zangeres heeft veel steun aan haar 27-jarige echtgenoot Kevin, die al twee kinderen heeft uit een vorige relatie. Volgens Britney is hij een enorme hulp. Ook is hij volgens de zangeres aanwezig tijdens de bevalling. Haar zwangerschap heeft ook wonderen verricht voor het seksleven van het koppel. "Ja absoluut, de seks is echt geweldig."