Fajah Lourens gaat mogelijk meedoen aan een datingprogramma op televisie, vertelt de fitnessgoeroe en dj woensdag aan De Telegraaf.

"Er zijn gesprekken gaande", laat de 37-jarige Lourens weten. "Het lijkt mij wel een leuke manier om op zoek te gaan naar de liefde van mijn leven."

Lourens vertelt dat ze daar meer naar verlangt naarmate ze ouder wordt. En dat ze het gevoel heeft dat het moeilijker wordt om de ware te vinden. "Laatst zag ik echt een hele leuke gozer op een scooter voorbijscheuren. Lekker stoer, baardje... echt een man die bij mij past. Het was een wowgevoel en het liefst was ik achter hem aan gegaan, maar dan denk ik weer: Fajah doe even normaal."

"Soms weet ik ook niet meer waar je de ideale man kunt ontmoeten", zegt Lourens. "Nou ja, misschien nu dan op tv. Of ik de ware zou vinden tussen de mensen die zich gaan opgeven? Dat weet ik ook niet. Maar ik sta er wel voor open."

RTL heeft aan NU.nl laten weten niet in gesprek te zijn over een dergelijk programma. Een woordvoerder van Talpa laat weten dat er bij de zenders gesprekken worden gevoerd.