Monica Geuze vindt het "leuk" om veel geld te verdienen, maar merkt wel dat ze de laatste tijd minder bezig is met het verhogen van het bedrag op haar bankrekening.

"Het getal op je bankrekening is, net als het aantal views dat je krijgt, een bevestiging dat je lekker bezig bent", vertelt de 24-jarige vlogger en ondernemer in gesprek met Grazia.

"Ik moet wel zeggen dat ik daar de laatste tijd in veranderd ben. Niet dat ik superrijk ben, maar hoeveel meer moet het nog worden?"

Geuze heeft naar eigen zeggen een mooi huis, kan leuke kleding kopen en gaat uit eten en op vakantie wanneer zij daar zin in heeft.

"Wil ik dan een vliegtuig en een boot? Die ambitie heb ik niet. Het stemmetje 'meer, meer, meer' verdwijnt steeds meer naar de achtergrond."

'Kan kopen wat ik wil'

Dat komt misschien wel door de komst van Zara-Lizzy, denkt Geuze. Vorig jaar juli kregen zij en haar vriend, voetballer Lars Veldwijk, een dochter.

"Ik kan nu dingen denken als: holy shit, stel dat je een alleenstaande moeder bent en je niet rond kunt komen met de boodschappen. Dat je een week lang soep uit blik moet eten of moet kiezen: koop ik snijbonen of prei? Ik kan de supermarkt inlopen en kopen wat ik wil. Dat vind ik al zo'n luxe."