Het gaat weer stukken beter met Dennis Schouten. De Veronica Inside-verslaggever, die vrijdag getroffen werd door een TIA, laat op Instagram weten maandag weer aan het werk te gaan.

"Bij deze wil ik jullie vertellen dat het goed met me gaat. Het was een enorm vervelende, angstige ervaring, maar na een weekje rust ben ik er bijna bovenop", laat Schouten weten.

"Sterker nog: vanaf maandag ga ik alweer aan het werk voor PowNed en Veronica Inside! Bedankt voor alle lieve berichten!", aldus de verslaggever.

De 23-jarige Schouten werd vrijdag onwel en kreeg last van spraakgebrek tijdens een item dat hij draaide met PEC Zwolle-voetballer Dico Koppers. Ook was hij misselijk, wankel en kon hij niet meer praten.

Na onderzoek in het ziekenhuis kwam aan het licht dat de journalist een bloedprop in zijn hersenen had. Schouten was op tijd onder behandeling en heeft medicijnen gekregen.

Tweede tegenslag voor Veronica Inside

Eerder deze week kampte Veronica Inside al met een andere tegenslag.

Johan Derksen viel dinsdagnacht van de trap, waardoor hij vrijdag voor het eerst in zijn tv-loopbaan een uitzending van VI, of een voorloper daarvan, moet missen.

Dennis Schouten

Dennis Schouten