Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hebben Kensington Palace verlaten in aanloop naar de komst van hun eerste kind. De Britse royaltyverslaggever Chris Ship meldt dat het stel Frogmore Cottage in Windsor betrekt.

Markle is deze maand uitgerekend. De 37-jarige Amerikaanse actrice trouwde vorig jaar met de 34-jarige Britse prins. In oktober werd bekend dat de twee hun eerste kind verwachten.

Frogmore Cottage bevindt zich vlak bij de plek van de huwelijksreceptie van het stel en de plek waar de verlovingsfoto's zijn gemaakt.

De prins en de voormalige actrice woonden hiervoor in Nottingham Cottage, een woning met twee slaapkamers. Vanwege de beperkte ruimte besloot het stel te verhuizen. In november maakten zij bekend Frogmore Cottage als nieuwe woning gekozen te hebben.

Instagram-record

Het koppel opende afgelopen woensdag een eigen Instagram-account voor updates over hun werk, de goede doelen die ze steunen en belangrijke aankondigingen.

Binnen vijf uur waren er meer dan een miljoen volgers, waarmee het wereldrecord van de Koreaanse popster Kang Daniel werd verbroken. Inmiddels heeft het kanaal Sussex Royal meer dan drie miljoen volgers.