Een 1 aprilgrap die Justin Bieber uithaalde, is verkeerd gevallen bij zijn fans. De Canadese popster plaatste een foto van een echo op zijn Instagram-pagina, gevolgd door een afbeelding van zijn vrouw Hailey Baldwin die ogenschijnlijk door een arts onderzocht wordt.

Veel van zijn fans feliciteerden het koppel al met de zwangerschap, maar even later bleek het een 1 aprilgrap te zijn. Bieber plaatste namelijk dezelfde echo, maar dit keer meer de afbeelding van een puppy erin gefotoshopt en de woorden 'April Fools' als bijschrift.

De fans van de zanger konden de grap niet bepaald waarderen. "Hoe kun je hier grappen over maken, dan ben je echt niet goed bij je hoofd", aldus een volger.

"Ontzettende eikel dat je bent. Ik hoop niet dat Hailey en jij ooit in het traject terechtkomen van steeds opnieuw teleurgesteld worden als je niet zwanger kunt worden", zegt een andere fan. "Jullie zijn twee walgelijke mensen, Justin en Hailey. Jullie moeten je schamen."

Het stuit de fans vooral tegen de borst dat Bieber het grapje uithaalde in een periode dat het naar verluidt slecht met hem gaat. Zo zou de zanger in behandeling zijn voor depressies.

Opvallend genoeg was ook Biebers moeder Pattie Mallette niet in haar nopjes. "Ik hoop inderdaad dat dit een geintje is", reageerde zij op de foto's.