Raymond van Barneveld heeft een foto van zichzelf met zijn nieuwe vriendin naar RTL Boulevard gestuurd. Het is de eerste officiële uiting van het koppel.

Op de foto staan de 51-jarige Van Barneveld en Julia Evens (35) samen in het attractiepark Disneyland Parijs, waar de darter probeert bij te komen van zijn pijnlijke verliespartij tegen Michael van Gerwen (7-1) tijdens zijn laatste optreden in de Premier League Darts afgelopen donderdag.

Op zijn eigen Instagram-profiel heeft Van Barneveld ook video's en foto's van zijn verblijf in Parijs gepubliceerd, maar Evans is daarop niet te zien.

Het is de eerste keer dat Van Barneveld een foto van zichzelf en zijn nieuwe geliefde met het publiek deelt, nadat de darter al in maart samen met de Britse vrouw werd vastgelegd. Tabloid The Sun verspreidde toen een stiekem opgenomen video waarin Van Barneveld en Evans elkaar zoenen in een hotellobby.

Management maakt scheiding bekend

Bijna op hetzelfde moment meldde Van Barnevelds management aan NU.nl dat Van Barneveld en diens vrouw Silvia na een huwelijk van bijna 25 jaar gaan scheiden.

Eind januari schreef Privé al over een mogelijke scheiding, maar de vijfvoudig wereldkampioen ontkende destijds nog dat daar sprake van was.

Van Barneveld trouwde in 1995 met Silvia, samen hebben ze twee kinderen en twee kleinkinderen. Silvia stond hem door de jaren heen regelmatig bij tijdens wedstrijden.