Cara Delevingne had moeite met het accepteren van haar eigen seksualiteit doordat ze zich als kind liet beïnvloeden door de verhalen van Disney-prinsessen. Dat vertelt het model in een podcast van de Amerikaanse presentator en dragqueen RuPaul.

Delevingne noemt zichzelf 'seksueel fluïde', waarmee ze wil zeggen dat ze op mensen kan vallen, ongeacht hun geslacht. In de podcast van RuPaul vertelt ze dat ze dit vroeger niet van zichzelf kon accepteren en dat dat te maken heeft met de Disney-films die ze als kind te zien kreeg.

"Alle Disney-prinsessen worden verliefd op een man. Zo gaat het nu eenmaal. Ik dacht bij mezelf dat ik nooit een prinses kon worden als ik niet ook alleen op mannen zou vallen", licht ze toe.

Delevingne spreekt de hoop uit dat Disney snel met een personage komt dat niet aan de heteronorm voldoet. Presentatrice en zangeres Michelle Visage, die ook bij het gesprek aanwezig was, voegt toe dat Disney hiermee een wereld van verschil zou kunnen maken.

Van 2015 tot 2016 had Delevingne een relatie met zangeres Annie Clark, die beter bekend is onder haar artiestennaam St. Vincent.