Op het bedrijfsterrein van Michelle van Asseldonk, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, zijn maandagochtend in de Brabantse plaats Boekel meerdere vaten en kannen met drugsafval aangetroffen.

De champignonkweker bevestigt aan Omroep Brabant dat de vaten inderdaad op haar terrein zijn gevonden, maar zegt niet aanwezig te zijn geweest toen het afval werd achtergelaten.

"Ik heb zelf helemaal niks gezien, maar we zijn hier echt heel erg van geschrokken", zegt Van Asseldonk tegen de lokale omroep.

"Ik vind het heel vervelend dat onze naam hier nu mee in verband wordt gebracht. Ik wil duidelijk maken dat wij hier helemaal niks mee te maken hebben. We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen."

Het is nog niet bekend door wie de vaten gedumpt zijn. Wel is er zondagavond tussen Eindhoven en Son en Breugel een grote hoeveelheid drugsafval achtergelaten vanuit een rijdende auto. Er werden grote 1.000-litervaten gevonden op verschillende plekken.

De boerin woont inmiddels samen in Boekel met Maarten Bos, de man die zij uitkoos uit de drie kandidaten die een week bij haar kwamen logeren tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw.