AMSTERDAM - De site tvbabes.com, een site met nieuwtjes uit omroep-land, is woest op het roddelblad NL Deze Week. "We nemen allemaal wel eens een berichtje over, maar in het jongste nummer maakt NL Deze Week het wel erg bont. Even lekker shoppen bij tvbabes.com: maar liefst 6 artikelen werden vrijwel letterlijk overgeschreven," tieren ze.

Lekker makkelijk

"Het valt niet mee om een blad als NL Deze Week vol te schrijven. De redacteuren van dit nieuwe tijdschrift surfen vaak naar tvbabes.com voor inspiratie," razen ze voort. We citeren: "Dat is makkelijk, even naar tvbabes.com surfen, klikken, knip en plak, en je hebt weer een artikel. Bronvermelding? Daar heeft de club van hoofdredacteur Leo van Rooijen nooit van gehoord. De artikelen zijn niet gebruikt als nieuwsaanleiding, NL Deze week heeft zelf geen research gedaan, of nieuwe informatie ingewonnen. Het enige wat ze gedaan hebben is overschrijven."

Ordinaire jatfabriek?

Een ordinaire jatfabriek? Zover is het nog niet, maar
tvbabes.com

Even voor de eerlijkheid: wij van Nu.nl hebben dit nieuws persoonlijk gepikt van de site van tvbabes.com en gebruiken het nu als nieuwsaanleiding. Leek ons wel lekker makkelijk: even naar tvbabes.com surfen, klikken, knip en plak, en je hebt weer een artikel!