AMSTERDAM - Het was al op te maken uit de woordkeus van Xander de Buisonjé, maar nu spreekt De Telegraaf zich openlijk uit over het afgeblazen huwelijk met Wendy van Dijk. 'Oorzaak breuk: Xander ging vreemd!' lezen we in vette letters op hun site.
site

De krant quote een woordvoerder van Xander en Wendy: 'Een woordvoerder van het paar besloot een tipje van de sluier op te lichten. "Xander heeft twee dagen geleden inderdaad opgebiecht aan Wendy dat er iets is voorgevallen. Er is sprake van een vertrouwensbreuk." Uit deze uitspraak is af te leiden dat Xander inderdaad is vreemdgegaan. Hoe en met wie is uiteraard niet bekend.' staat er te lezen.

Daags voor het huwelijk had het aanstaande bruidspaar nog een uitgebreid interview met De Telegraaf. Daarin vertelden ze enthousiast over het komende feest. 'Aan het voorgenomen huwelijk is een lange voorbereidingstijd voorafgegaan. Het moest een feest met alle toeters en bellen worden. Samen de ringen ontworpen, een prachtige bruidsjurk van een vooraanstaande Londense ontwerpster, een vakantie in Indonesië, een fantastische vrijgezellendag en nu, wat verschrikkelijk spijtig is, even helemaal niets meer...'

/ACHTERKLAPShowbizzhuwelijk Wendy en Xander op de klippen