Sinds zijn deelname aan Wie is de Mol? merkt Jamie Trenité dat hij populairder is geworden. Volgens de 28-jarige presentator gaan aan alle kanten deuren, die tot vorig jaar gesloten bleven, open.

"Ik vind dat je alles zelf moet afdwingen, maar ja... het is wel waar. Dat merk ik nu", vertelt Trenité in het AD. Hij wil er nog weinig over kwijt en wil ook niet zomaar ergens mee beginnen.

"Maar ik kan keuzes maken. Ik moet er in elk geval 100 procent achter staan. Niks geen popiejopiegedrag. Ik wil niet als een ster worden ingevlogen, een scriptje krijgen en dat even snel gaan draaien. Snap je?"

Trenité, die in 2017 Jules Unlimited presenteerde, is niet bang dat de plotselinge bekendheid hem nu naar het hoofd stijgt. Dankzij zijn moeder, actrice Linda van Dyck, keek hij op jonge leeftijd niet meer op tegen het fenomeen beroemd zijn.

"Ik ben er dus ook niet zo ondersteboven van dat ik nu zelf een beetje bekend ben", zegt hij. "Door mijn opvoeding zal ik, ondanks alle aandacht, niet snel van het padje raken. Dat is de grootste mazzel die ik heb."