AMSTERDAM - Nee! Niet lekker genoeg. Aan Diva-gedrag ontbreekt het Jennifer Lopez niet. Zo'n 25.000 flesjes parfum moesten weggegooid omdat mevrouw niet tevreden was met 'haar' luchtje.

De productie van het naar Jennifer Lopez genoemde parfum ‘Glow’ was al in volle gang, toen J Lo het luchtje rook. ‘Het is niet zoals het rook toen ik de geur uitkoos’ was haar commentaar. En dus moest de productie omiddelijk stopgezet en moesten alle gevulde flesjes worden geleegd. Helaas voor de producent waren dat er al zo’n 25.000. Toen Lopez dreigde haar naam terug te trekken uit de campagne, gaf de parfumproducent toch maar gehoor aan haar eis en liet alle flacons leegmaken.

Het is te hopen dat het ‘Eau de Celine Dion’ beter afgaat. Ook zij is van plan haar naam te verbinden aan een parfum. De deal met de fabrikant is al rond, nu alleen nog een naam. De zangeres wil graag haar bekendheid gebruiken voor het aanprijzen van een beauty-product. ‘Het is net als muziek maken, het is belangrijk dat beauty-producten de gebruiker aanspreken op zijn gevoel en op zijn emotie’, liet ze weten. Met Dion’s emotie zal het wel goed zitten, hoogstwaarschijnlijk bood het cosmeticamerk haar een vette cheque aan voor haar medewerking.