Dries Roelvink noemt zijn zoon Dave een lieve jongen, maar de 24-jarige realityster heeft volgens hem wel een "raar randje". De problemen met justitie zijn voor zijn vader aanleiding voor zorgen.

"Om Donnie maken we ons nooit zorgen. Maar als Dave gaat stappen met een groep vrienden, ben ik de volgende dag altijd blij dat er niets gebeurd is. Dat gevoel hou ik nog wel een tijdje", aldus Roelvink in gesprek met De Telegraaf.

Dave Roelvink heeft er net een taakstraf op zitten voor roekeloos rijgedrag en werd eerder al veroordeeld voor het illegaal opnemen van een seksvideo. De realityster en dj moest vanwege het roekeloos rijden bij de plantsoenendienst aan de slag. "Dave is heel blij dat er geen foto's van gemaakt zijn. Op een gegeven moment zag hij bij dat parkje een van de bekende paparazzi komen aanrijden en wist hij zich net op tijd om te draaien."

Dat zijn zoon nu een puppy heeft, zal waarschijnlijk gaan helpen bij het vinden van meer rust. "Hij heeft vorige maand een hond genomen, een canecorsopuppy. Die is nu nog schattig maar die worden 70 kilo! Míj ziet hij dan niet meer op visite! Hij is helemaal weg van dat beestje en gaat er eerder voor naar huis, wat ik natuurlijk alleen maar toejuich."