Pete Davidson, de ex van Ariana Grande, is hand in hand gezien met actrice Kate Beckinsale. Eerder gingen er al geruchten dat de twee met elkaar aan het daten zouden zijn.

De twee werden gezien na een comedyshow van Davidson in Hollywood op vrijdagavond, meldt TMZ zaterdag. Beckinsale, bekend uit films als Pearl Harbor en Click, zou de show hebben bijgewoond.

Ze zouden daarna samen naar een hotel in Santa Monica zijn gegaan.

De Saturday Night Live-acteur (25) en de actrice (45) werden al samen gezien bij een Golden Globe-feestje begin januari. Beiden wilden niet bevestigen of er inderdaad meer gaande is dan vriendschap.

Davidson kort verloofd geweest met Grande

Grande en Davidson maakten vier weken nadat ze een relatie kregen in juni bekend te gaan trouwen. Op 7 september overleed de ex van Grande Mac Miller, met wie ze vier jaar lang een relatie had. Kort daarna verbrak ze de verloving met Davidson.

Beckinsale heeft een volwassen dochter met ex-man Michael Sheen. In november 2015 werd bekend dat ze ging scheiden van haar man Len Wiseman, met wie ze elf jaar getrouwd was. In de zomer van 2017 werd ze nog zoenend gezien met de ruim twintig jaar jongere acteur Matt Rife.