Xelly Cabau van Kasbergen en haar verloofde Beer Muller hebben zondag het geslacht verklapt van de baby die ze in april verwachten. De visagiste is in verwachting van een jongen. 

De komst van de baby is de grootste droom die voor ze uitkomt, zegt Cabau van Kasbergen in een video op YouTube.

"Iedereen wil het weten, wordt het nou een jongen of een meisje", zegt de visagiste die vooraf geen voorkeur had. "Wij waren er eigenlijk niet echt mee bezig. We vonden alle periodes vooral heel erg spannend, of het goed zat met de baby. Daar waren we heel erg op gefocust", vertelt ze in gesprek met haar verloskundige.

"Het klinkt heel erg cliché, maar het is echt onbelangrijk om te weten wat het wordt. Maar op het moment dat je gerust wordt gesteld en het zit allemaal goed, dan is het natuurlijk wel leuk om te weten."

Eerder onthulde de visagiste en haarstyliste het geslacht van de baby al aan familie en vrienden. Dat deed ze op dezelfde manier als in de YouTube-video te zien is, door een grote ballon kapot te prikken met daarin blauwgekleurde confetti.

Eerste drie maanden misselijk en energieloos

De zus van actrice  en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau vertelt in de video dat ze in de eerste drie maanden van haar zwangerschap erg misselijk en energieloos was.

"Ik ben zelfs een keer flauwgevallen op het werk, omdat ik weinig energie had. Volgens de verloskundige heb ik een lage bloeddruk. Dat is goed voor de baby, maar voor mij betekent het dat ik wat schommel en wat flauwer kan worden. Ik moet dus geregeld eten."

De visagiste vertelt ook hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was nadat ze op een maandagochtend spugend en met een emmer in de auto naar een fotoshoot was gereden. In de middag had ze met Muller een afspraak met haar management.

"Ik heb Beer gebeld en gezegd dat ik me niet zo lekker voelde en gevraagd of hij voor de zekerheid een zwangerschapstest mee wilde nemen. Ik ben nog even snel naar de wc geweest en heb de zwangerschapstest daarna in mijn tas gedaan. Na een paar uur, op de terugweg, herinnerde ik me het weer en las ik de uitslag. Ik schreeuwde het uit toen ik las dat ik zwanger was. Het was zo'n bijzonder moment voor ons."

Cabau van Kasbergen, die nu in haar tweede trimester zit, werd vorig jaar in april in Florence ten huwelijk gevraagd.