Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het prima met haar man in de gevangenis. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking.

Lauren Sorrentino laat via Twitter weten: "Mike wil al zijn fans wereldwijd bedanken voor hun steun en liefde. We spreken elkaar elke dag en het gaat heel goed met hem. hij heeft duizenden brieven ontvangen, waarop hij niet allemaal persoonlijk kan reageren, maar via deze weg bedankt hij iedereen hartelijk. We zijn hier zeer dankbaar voor."

Het Jersey Shore-castlid meldde zich dinsdag bij een gevangenis in de staat New York om zijn straf uit te zitten. De realityster werd op 5 oktober tot de celstraf veroordeeld wegens een aantal gevallen van belastingontduiking. Hij staat daarna nog twee jaar onder toezicht en kreeg 10.000 dollar (omgerekend 8.775 euro) boete en een werkstraf van vijfhonderd uur opgelegd.

'The Situation' mocht Kerst in vrijheid doorbrengen

Eigenlijk had Sorrentino na de uitspraak dertig tot zestig dagen om zich voor zijn gevangenisstraf te melden, maar een rechter stond toe dat hij de kerstdagen in vrijheid vierde met zijn kersverse vrouw Lauren. Dinsdag deelde hij op Instagram Stories een video van zijn rit naar de penitentiaire inrichting, waarbij hij liet weten: "Ik wil dit zo snel mogelijk achter me laten en weer vooruitkijken."

Sorrentino en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude. Ze zouden daardoor over een bedrag van bijna 9 miljoen dollar geen belasting hebben betaald. Sorrentino werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.