Lianna Azarian, de voormalige persoonlijk assistent van Mariah Carey, klaagt de zangeres aan omdat ze meent slachtoffer te zijn geweest van geweld dat plaatsvond in de periode waarin ze voor Carey werkte.

Careys ex-manager Stella Bulochnikov zou de geweldpleger zijn geweest, maar Carey keek volgens Azarian toe en greep niet in, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Azarian beweert dat Bulochnikov haar met regelmaat op haar achterwerk en borsten sloeg, over haar urineerde, haar liet struikelen en boven op haar zat. Daarbij zou de ex-manager het 'n-woord' gebruikt hebben en haar een "Armeense hoer" hebben genoemd.

Carey zou in de meeste gevallen aanwezig zijn geweest toen dit plaatsvond, maar deed er volgens Azarian niets aan. De zangeres zou zich volgens de assistent schuldig hebben gemaakt aan fysiek, emotioneel en psychisch geweld.

Naast Carey wordt ook Bulochnikov aangeklaagd door Azarian. Het nieuws komt een dag nadat bekend werd dat Carey naar de rechter stapt omdat haar voormalige assistent haar probeert te chanteren.

Azarian zegt over persoonlijke video's van de zangeres te beschikken en dreigt deze vrij te geven als Carey niet 8 miljoen dollar (7 miljoen euro) overmaakt.