Het huwelijk van Nicolette Kluijver en Joost Staudt verkeert momenteel in slecht weer. Het management van de presentatrice meldt dat de twee voor hun relatie vechten.

Het management zegt tegen RTL Boulevard dat de longkanker van Kluijver "grote impact" heeft gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk met Staudt. "De liefde is er nog steeds en de wil om te knokken voor het gezin."

Dit weekend werd duidelijk dat het huwelijk van de twee in zwaar weer zit. Een inmiddels verwijderde Instagram-post van de presentatrice wees daarop.

"Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan", viel er te lezen bij de foto. Kluijver schreef daaronder met een emoji van een gebroken hart: "We zullen de beste vriendjes blijven"

Kluijver en Staudt, die werkzaam is als plastisch chirurg, werden in 2010 op een feestje aan elkaar voorgesteld door presentatrice Floortje Dessing.

In 2012 trouwden ze en het stel heeft drie kinderen. Dochter Isabella kwam in 2012 ter wereld en in november 2014 werden Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella geboren.