Tim van Teunenbroek, beter bekend als Snapking, moet op 16 april voor de rechter verschijnen, omdat hij een meisje zou hebben gedwongen tot seks en foto's en filmpjes daarvan zou hebben rondgestuurd.

De vlogger moest eigenlijk dinsdag voor de rechter verschijnen, maar kwam niet opdagen. Bij de zitting in april moet hij aanwezig zijn.

De nu 22-jarige Van Teunenbroek wordt ervan verdacht dat hij tussen december 2013 en juni 2014 een meisje dwong tot seks. Daar zou hij foto's en filmpjes van hebben gemaakt, die hij zou hebben rondgestuurd naar haar familieleden en haar medescholieren. Ook zou hij de vader van het meisje hebben bedreigd. Omdat de vlogger destijds minderjarig was, vindt de rechtszaak achter gesloten deuren plaats.

Van Teunenbroek, de ex van Famke Louise, moest al vaker voor de rechter verschijnen. In mei vorig jaar werd hij veroordeeld tot een werkstraf, omdat hij in Zwolle een jongen met het downsyndroom had gepest en vernederd. Hij maakte daar een filmpje van en zette dat online. De vlogger betuigde bij de rechtbank toen zijn spijt.

In 2017 raakte Snapking in opspraak toen hij zijn fans opriep een betaalnummer te bellen. Bijna 6.500 mensen deden dat. De meesten werden minutenlang in de wacht gehouden en maakten samen ruim 13.000 euro aan belkosten.