Joëlle Witschge en haar verloofde Dave Bulthuis verwachten in juni 2019 een zoon. De zwangere dochter van oud-voetballer Richard Witschge onthulde het geslacht van haar eerste kind dinsdagavond op Instagram.

"Baby Boy", schreef Witschge bij een foto waarop ze haar aanstaande voor de kerstboom in zijn ogen kijkt. Ook toont ze een reeks echo's.

Witschge liet eind oktober weten dat ze zwanger is. Ze maakte dit naar eigen zeggen eerder bekend dan ze zelf had gewild. "We zijn natuurlijk dolgelukkig met dit nog (hele) prille wondertje, maar vinden het jammer dat zoiets persoonlijks en kwetsbaars zo op straat wordt gegooid zonder te bedenken wat de consequenties daarvan kunnen zijn", bevestigde Witschge destijds haar zwangerschap. "Wij hadden het graag zelf aan onze familie en vrienden willen vertellen wanneer de tijd daar rijp voor was."

Vorige maand maakte Witschge opnieuw groot nieuws bekend. Ze meldde dat sc Heerenveen-voetballer Bulthuis op één knie was gegaan. "I said yes! Wauw wat een bijzondere avond. Dan vier je vervroegd je 27e verjaardag met al je geliefden en dan gaat je grootste liefde gewoon op z'n knie! Lieve Dave, sinds jij weer in mijn leven bent, gaat alles met een schuine lijn omhoog, jij maakt mij zo gelukkig. Elke dag met jou is een feestje! Ik hou van jou."