Torrei Hart heeft het publiekelijk opgenomen voor haar ex Kevin Hart. Dit deed ze nadat de comedian eerder deze week bekendmaakte af te zien van de presentatie van de uitreiking van de Oscars. Dit deed hij vanwege ophef over eerdere homofobe uitspraken.

Hij maakte hiervoor ook zijn excuses, maar dat was volgens Torrei Hart helemaal nergens voor nodig geweest, meldt People Magazine.

"Mijn ex is totaal niet homofoob. Hij is een comedian en maakt dus grappen", aldus Torrei Hart. Volgens haar zou Kevin er heus geen problemen mee hebben als hun elfjarige zoon Hendrix homoseksueel blijkt te zijn, ook al verkondigde de comedian ooit tijdens een van zijn shows "bang te zijn een homoseksuele zoon te krijgen".

"Ik denk niet dat hij een homoseksuele zoon wil hebben, omdat je wil dat je zoon op jou lijkt. Maar mocht het toch het geval zijn, dan doet hij daar vast niet moeilijk over. Hij zou hem omarmen en liefhebben, net als altijd", aldus Torrei Hart. "Ik vind het ook onzin dat hij zich heeft verontschuldigd voor zijn uitspraken. Ook zouden ze hem gewoon de uitreiking van de Oscars moeten laten presenteren. Ik bedoel, wie willen ze anders vragen, Moeder Theresa?"

Hart en zijn ex hebben ook nog een dertienjarige dochter met de naam Heaven. Met zijn tweede vrouw Eniko heeft hij een eenjarig zoontje, Kenzo.