Ariana Grande verwijdert de herinneringen aan haar relatie met Pete Davidson één voor één van haar lichaam. Een oplettende fan zag in beelden van achter de schermen van haar Thank U, Next-videoclip dat de zangeres een tatoeage op haar voet had laten aanpassen naar een eerbetoon aan haar overleden ex Mac Miller. 

Sinds afgelopen zomer stond op de voet van de zangeres het nummer 8.418 getatoeëerd, het nummer van de brandweerbadge van de vader van Davidson. Scott Davidson kwam om tijdens reddingswerkzaamheden bij de aanslagen op 11 september 2001.

In de clip laat Grande zien dat nu de naam Myron op haar voet staat. Volgens E! is dat de naam van de hond van Mac Miller, haar ex die in september overleed na een overdosis.

Davidson en Grande lieten in de paar maanden dat ze samen waren flink wat tatoeages zetten om hun liefde te tonen. Sinds hun breuk in oktober hebben ze allebei meerdere bezoekjes aan een tatoeëerder gebracht om die lichaamsversieringen aan te passen.

Onbedoeld kregen ze er daarbij ook weer overeenkomstige tatoeages bij: Davidson liet de konijnenoortjes, een bekende look van Grande, achter zijn oor omtoveren tot een zwart hart. Grande liet de naam Davidson van haar vinger verwijderen, maar koos daarbij ook voor een hartje in de kleur zwart.