Het gezinsleven met vlogger Monica Geuze geeft Lars Veldwijk rust. Volgens de Sparta-voetballer heeft de geboorte van hun dochter Zara-Lizzy, vier maanden geleden, hem veranderd.

"Je hebt een doel in je leven. Je belt niet meer even je vrienden om daar- of daarheen te gaan", vertelt hij in De Telegraaf.

"Je wilt een goede vader en voorbeeld voor je kinderen zijn. Dat zit altijd in je achterhoofd. Ja, het is iets dat mij nog rustiger houdt", vertelt Lars, die daarnaast ook zijn zoontje Mason (3) heeft uit een eerdere relatie.

De 27-jarige voetballer erkent dat zijn vriendin de ster is van het bekende tweetal. "Bij alle stadions waar ik kom, moet ik tegenwoordig meer met vrouwen en meisjes op de foto dan met mannen. Ik ben toch een beetje 'het vriendje van'", zegt de profvoetballer.

De Sparta-spits heeft veel bewondering voor zijn vriendin. "Ik heb heel veel respect en bewondering voor hoe ze het allemaal doet, zo jong, met een heel druk leven waarin iedereen wat van je wil en van je vraagt."