Ozzy Osbournes bekentenis dat hij een affaire had met een haarstyliste was niet geheel vrijwillig. Zijn vrouw Sharon bekent dat ze de rocker in 2016 wat extra slaappillen gaf om hem uit te horen over zijn buitenechtelijke escapades.

"Hij stuurde een e-mail die bedoeld was voor een van die vrouwen aan mij", vertelt het voormalig X Factor-jurylid aan The Sun. "Toen heb ik zijn slaappillen gepakt, er twee extra in zijn glas gedaan en het hem gevraagd. Toen kwam alles uit. Hij had me uit zichzelf nooit de waarheid verteld."

Ondanks dat Osbourne achter de affaire kwam van haar man met styliste Michelle Pugh was dat niet direct het einde. "Hij vertelde mij dat het over was, maar zes maanden later kwam ik erachter dat dat niet het geval was en dat er anderen waren."

Stel na maanden toch weer bij elkaar

Het stel ging zodoende na 33 jaar huwelijk uit elkaar, maar een aantal maanden later kwamen ze toch weer samen. "Wie zou mij, een oudere vrouw met een grote mond, mee uitvragen? Beter dan dit wordt het niet en ik hou van hem. Dit is mijn man en ik wil voor hem zorgen, dat is wat ik doe."

Ondanks dat de twee weer samenleven, is het vertrouwen nog altijd zoek in hun relatie. "Ik vertrouw hem voor geen meter, en daar maak ik me zorgen om. Er is niets dat zo veel pijn doet als ontrouw."