Mel B is een proces begonnen tegen de advocaat die haar aanvankelijk bijstond tijdens haar scheiding van Stephen Belafonte. Het jurylid van America's Got Talent verwijt haar ex-advocaat Susan Wiesner dat ze in deze scheidingszaak ook hun kindermeisje Lorraine Gilles betrok.

Mel B en Stephen zetten vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hadden.

Volgens TMZ heeft de nieuwe advocaat van Mel B een proces aangespannen tegen Wiesner, omdat die de nanny betrok in de vechtscheiding en bovendien buitensporige rekeningen stuurde.

Kindermeisje Gilles klaagde de voormalige Spice Girl uiteindelijk aan voor smaad, omdat ze van mening was dat er allemaal leugens stonden in de scheidingspapieren die de zangeres had ingediend bij de rechtbank.

Vorig jaar troffen beide partijen een schikking, maar de lasterzaak zou nog steeds lopen. Mel B stelt haar voormalige advocaat nu aansprakelijk voor de schade die ze oploopt als Gilles de zaak wint.