Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Joëlle Witschge bevestigt zwangerschap na geruchtenstroom

Joëlle Witschge is in verwachting van haar eerste kind. Het model en haar vriend Dave Bulthuis bevestigen na geruchten de zwangerschap.
Door NU.nl

Op haar Instagram-account schrijft de 26-jarige Witschge: "Yes, de geruchten kloppen: ik ben zwanger! We zijn natuurlijk dolgelukkig met dit nog (heel) prille wondertje, maar vinden het jammer dat zoiets persoonlijks en kwetsbaars zo op straat wordt gegooid zonder te bedenken wat de consequenties daarvan kunnen zijn."

Eerder berichtte Story al dat Witschge en haar vriend, SC Heerenveen-voetballer Dave Bulthuis een kind zou verwachten. Witschge heeft daardoor besloten het nieuws te bevestigen. "Wij hadden het graag zelf aan onze familie en vrienden willen vertellen wanneer de tijd daar rijp voor was", schrijft het model verder.

Door de zwangerschap ziet Witschge af van haar deelname aan het RTL-programma Boxing Stars en ook haar deelname aan de New York City Marathon gaat niet door. Bulthuis (28), met wie Witschge eerder al een relatie had die vier jaar geleden strandde, heeft al een zoon uit een eerdere relatie.


Lees meer over:

Achterklap

Aanbevolen artikelen

NUjij-reacties


nujij comment 0 reacties