Demi Moore bekende tijdens de uitreiking van de Woman of the Year Award in Beverly Hills lange tijd in een neerwaartse spiraal te hebben gezeten en zichzelf in die tijd niets waard te hebben gevonden. 

De actrice werd geëerd met de prijs door het Peggy Albrecht Friendly House, waar vrouwen kunnen werken aan hun herstel op weg naar een leven zonder drank of drugs, schrijft People.

Moore zei geworsteld te hebben met zichzelf in het begin van haar carrière. "Ik was zelfdestructief en ondanks het succes dat ik had met mijn werk, voelde ik me nooit goed genoeg. Ik kwam op een punt waarop het zo niet langer kon. Toen grepen twee mensen die ik nauwelijks kende in en zij boden mij de mogelijkheid om aan mezelf te werken. Eigenlijk was het meer een ultimatum: nu of nooit."

Moore is nog altijd dankbaar voor deze kans. "Ik kon de koers van mijn leven veranderen voordat ik alles kapotmaakte. Zij zagen kennelijk meer in mij dan ik in mezelf zag. Zonder hen had ik hier nu niet gestaan", aldus de actrice, die verder niet inging op wat haar problemen precies waren.