Kris Jenner, de moeder van Kim Kardashian, maakt zich zorgen om Kanye West. De rapper is de laatste tijd omstreden vanwege zijn opvallende meningen die hij deelt op sociale media, onder meer over zijn steun aan de Amerikaanse president Donald Trump.

"Ik zou het fijner vinden als hij een gedeelte daarvan privé zou houden", vertelt Jenner in gesprek met talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres. "Ik ben er in elk geval voor hem, als hij me nodig heeft - wij allemaal - en we willen hem helpen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn."

"Ik ken hem nu al een lange tijd", zegt DeGeneres over West. "Hij heeft vele verschillende kanten, en dit is een kant die niemand nog eerder van hem heeft gezien. Ik denk dat hij hulp nodig heeft."

Volgens Jenner zegt Wests echtgenoot Kim dat zij het gedrag van West niet kan en niet wil beheersen. "Daar denk ik hetzelfde over. Het is moeilijk. Hij heeft een heel sterke mening en deelt deze ook."

Kanye West, die zichzelf tegenwoordig Ye noemt, is recentelijk omstreden vanwege een reeks controversiële tweets en uitspraken. Hij was tijdelijk verdwenen van sociale media, maar keerde enkele weken geleden terug.

Hij deelde toen onder meer drie video's waarin hij pleit voor "mind control". "Sociale media vertelden ons dat Hillary Clinton zou gaan winnen, maar ze won niet. Sociale media vertellen je dat niemand mij leuk vindt, maar iedereen houdt van mij. Iedereen houdt van Ye."

Kris Jenner vindt dat schoonzoon Kanye West zijn mening te veel deelt
231
Kris Jenner vindt dat schoonzoon Kanye West zijn mening te veel deelt