Romee Strijd (23) en Laurens van Leeuwen (27) zijn onlangs getrouwd, maar een romantische bruiloft hebben de twee nog niet gehad. Het stel gaf om "praktische redenen" al eerder hun jawoord.

"Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist", aldus het stel tegenover NU.nl.

Story schreef deze week op basis van gegevens in het Kadaster dat het Victoria's Secret-model en haar vriend al getrouwd waren, maar het koppel bevestigde de bruiloft niet op sociale media of elders.

De twee vormen al ruim acht jaar een koppel en wonen samen in New York. Onlangs kochten ze volgens het tijdschrift een woning in Amsterdam-West.

De familie van Strijd en Van Leeuwen is al op de hoogte van de verbintenis. Van Leeuwens vader Bert, presentator van onder andere Het Familiediner, reageerde woensdag tegenover NU.nl nog ontkennend op een bruiloft.

"Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto's", aldus Strijd en Van Leeuwen.

Achterklapjournaal: Sylvies 'hete nacht met getrouwde man'
214
Achterklapjournaal: Sylvies 'hete nacht met getrouwde man'