Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'Droombruiloft' volgt nog voor getrouwde Romee Strijd

Romee Strijd (23) en Laurens van Leeuwen (27) zijn onlangs getrouwd, maar een romantische bruiloft hebben de twee nog niet gehad. Het stel gaf om "praktische redenen" al eerder hun jawoord.
Door NU.nl

"Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist", aldus het stel tegenover NU.nl.

Story schreef deze week op basis van gegevens in het Kadaster dat het Victoria's Secret-model en haar vriend al getrouwd waren, maar het koppel bevestigde de bruiloft niet op sociale media of elders.

De twee vormen al ruim acht jaar een koppel en wonen samen in New York. Onlangs kochten ze volgens het tijdschrift een woning in Amsterdam-West.

De familie van Strijd en Van Leeuwen is al op de hoogte van de verbintenis. Van Leeuwens vader Bert, presentator van onder andere Het Familiediner, reageerde woensdag tegenover NU.nl nog ontkennend op een bruiloft.

"Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto's", aldus Strijd en Van Leeuwen.

Beeld uit video: Achterklapjournaal: Sylvies 'hete nacht' | Model Strijd getrouwd?3:34
Afspelen knop

Achterklapjournaal: Sylvies 'hete nacht' | Model Strijd getrouwd?

Achterklapjournaal: Sylvies 'hete nacht' | Model Strijd getrouwd?


Lees meer over:

AchterklapRomee Strijd

Aanbevolen artikelen