Hans Klok geeft zondag zijn laatste show in Nederland, voordat hij voor onbepaalde tijd naar Las Vegas emigreert. De komende tien jaar gaat de illusionist daar shows geven in het MGM-theater op de wereldberoemde Strip.

Klok emigreert in het voorjaar naar de Amerikaanse gokstad. Een pittige uitdaging, realiseert de illusionist zich ook. Hij geeft straks twee keer per dag en zes dagen in de week optredens in Las Vegas.

"Als ik het volhoud natuurlijk", zei hij eerder dit jaar in Jinek. "Misschien zit ik hier volgend jaar wel weer en ben ik gillend weggerend."

De 49-jarige entertainer is naar eigen zeggen klaar met het continue toeren over de hele wereld. Met zijn veel bejubelde show House of Horror sloot hij deze zomer af in Nederland. Na een maand in het Amsterdamse Carré volgde nog een laatste afscheidstournee door het land, met Heerlen zondag als slotakkoord.

Voor Klok is het de tweede keer dat hij zijn 'American dream' najaagt. Elf jaar geleden stond hij ook al eens met een vaste show in Las Vegas, toen samen met Pamela Anderson. Daar ging echter de stekker uit vanwege de hoge kosten.