Hailey Baldwin, over wie het gerucht gaat dat zij in in het geniep is getrouwd met Justin Bieber, zou de achternaam van haar vriend inmiddels hebben geregistreerd als handelsmerk, blijkt uit papieren die entertainmentsite TMZ in handen heeft.

Volgens bronnen rond het koppel zou het model de naam willen gebruiken voor een kledinglijn die zij aan het ontwikkelen is, meldt TMZ.

Bieber en Baldwin hebben de geruchten over hun huwelijk niet bevestigd, maar TMZ meldde begin deze maand dat zij in september trouwden in het gemeentehuis van New York. Huwelijkse voorwaarden zijn hierbij niet opgesteld, zo wordt beweerd.

De entertainmentsite meldt dat het grote huwelijksfeest "ergens in de komende maanden" wordt georganiseerd in New York of in Canada, Biebers geboorteland.

De 24-jarige Bieber en het 21-jarige model hebben zich in juli verloofd. De zanger vroeg zijn vriendin tijdens een vakantie op de Bahama's ten huwelijk.

De twee kennen elkaar al lang. Ze hadden kort een relatie in 2014 en daarna weer in 2016. Eerder dit jaar werden ze weer verliefd.

Baldwin is de dochter van acteur Stephen Baldwin, de broer van Alec Baldwin. Bieber is bekend van hits als BabyWhat Do You Mean? en Sorry. Hij had eerder een langdurige relatie met Selena Gomez.