Ariana Grande heeft voor het eerst van zich laten horen nadat bekend werd dat ze niet langer is verloofd met komiek en acteur Pete Davidson. 

De 25-jarige zangeres deelt dinsdag een foto van zichzelf op Instagram, waarop ze te zien is met groene make-up. "Ik kan niet geloven dat ik mijn angst dit bijna voor me heb laten verpesten vandaag", aldus Grande.

Hiermee doelt ze op de opnames van de special van de musical Wicked, die vijftien jaar geleden in première ging. Ter ere van dit jubileum zingen diverse bekende artiesten een nummer uit de productie.

"Niet vandaag, Satan. Niet morgen of de dag daarna. Ik ga de longen uit mijn lijf zingen en word één grote bak met liefde", aldus de zangeres.

Hiermee lijkt Grande indirect te bevestigen dat er inderdaad iets negatiefs speelt in haar privéleven. Zij en Davidson hebben nog niet bevestigd dat hun verloving inderdaad verbroken is. 

Stel verloofde zich na paar weken

Grande en Davidson kregen in mei van dit jaar een relatie, slechts drie weken nadat de zangeres aankondigde niet langer samen te zijn met de vorige maand overleden rapper Mac Miller.

Vrij snel nadat naar buiten kwam dat de zangeres en de komiek een koppel vormden, kwam ook het nieuws naar buiten dat ze zich zouden hebben verloofd.

Zondag meldde TMZ op basis van bronnen dat het geplande huwelijk nu van de baan is. Grande zou haar verlovingsring hebben teruggegeven aan de 24-jarige Davidson.