Ariana Grande (25) en Pete Davidson (24) zouden uit elkaar zijn. Het stel heeft volgens bronnen hun verloving na vijf maanden verbroken, maar zelf hebben de artiesten nog niks laten weten.

Grande en Davidson kregen in mei dit jaar een relatie, slechts drie weken nadat de zangeres aankondigde niet langer samen te zijn met rapper Mac Miller. Vrij snel nadat naar buiten kwam dat de zangeres en de komiek een koppel vormden, kwam ook het nieuws naar buiten dat ze zich zouden hebben verloofd. Zondag meldde TMZ op basis van bronnen dat het geplande huwelijk nu van de baan is.

Dood Mac Miller zou breekpunt zijn geweest

Miller, met wie Grande twee jaar een relatie had, overleed in september dit jaar aan een vermoedelijke overdosis. Direct ontstonden geruchten dat Miller het moeilijk zou hebben gehad met de verloving van zijn ex-vriendin. TMZ meldt maandag dat de dood van de rapper een breekpunt is geweest in de relatie van Grande en Davidson.

Hoewel ze zichzelf niet verantwoordelijk acht voor de dood van Miller, voelde Grande wel "immens verdriet" en zou ze "een emotioneel wrak" zijn geweest. De heftige gedachten die daardoor ontstonden, zouden de zangeres aan het denken hebben gezet en hebben doen beseffen dat ze nog niet klaar is voor een serieuze relatie. 

Het besluit zou wederzijds zijn geweest

Grande zou als eerste zijn gaan twijfelen aan het tempo waarin de relatie verliep, maar uiteindelijk zouden ze samen tot de conclusie zijn gekomen dat het niet meer werkte. "Het was te veel tegelijk", aldus een bron tegen People.

De verlovingsring is alweer ingeleverd

Grande en Davidson zouden volgens TMZ tot een afspraak zijn gekomen: hij de ring die zo'n 100.000 dollar heeft gekost terug, zij mag varkentje Piggy Smallz houden. 

De twee laten niets merken op sociale media

Davidson was pas net terug op sociale media en heeft zijn accounts weer verwijderd, wat een aanwijzing zou kunnen zijn, maar Grande heeft alle video's en foto's met de komiek gewoon op haar Instagram en Twitter laten staan, maar heeft alle reacties uitgezet. De zangeres gebruikt sociale media veel om in contact te komen met fans, waardoor verwacht wordt dat er snel een reactie zal volgen.

Manager Scooter Braun hintte al op problemen

"Iemand die heel belangrijk voor mij is, kon hier vandaag niet bij zijn omdat ze heftige dingen meemaakt. Hoewel ik gefrustreerd was als haar manager, wees mijn vrouw mij erop dat ik haar deze tijd moest gunnen", aldus manager Scooter Braun tijdens een benefietavond voor kankeronderzoek. Grande zou een duet zingen tijdens de avond, maar zei op het laatste moment af. 

Het management van de zangeres heeft verder niets gezegd over de vermeende breuk.