Channing Tatum zou daten met zangeres Jessie J. De twee zouden elkaar regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Afgelopen voorjaar maakte Tatum bekend van zijn vrouw te scheiden.

Dit meldt een bron aan meerdere Amerikaanse media, waaronder People. Daarnaast meldde een Twitter-gebruiker dat ze de twee sterren samen heeft zien golfen.

Tatum en Jessie J hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.

De acteur was acht jaar getrouwd met Jenna Dewan en heeft een vijfjarige dochter met haar. In april kondigden ze in een bericht op Instagram aan te gaan scheiden.

"We hebben samen liefdevol besloten om uit elkaar te gaan. We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad. De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden", schreef het stel toen.

"We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt. Liefs, Channing en Jenna."