Melania Trump is niet altijd blij met de vele berichten die haar echtgenoot Donald Trump op Twitter plaatst. De echtgenote van de Amerikaanse president adviseert hem weleens gewoon zijn telefoon weg te leggen.

De first lady sprak in Caïro met Amerikaanse journalisten die ze desgevraagd vertelde het niet altijd eens te zijn met de dingen die haar echtgenoot op sociale media plaatst. De Amerikaanse president staat bekend om zijn felle tweets.

"Ik zeg hem dat ook. Ik geef mijn eerlijke mening en eerlijk advies. Soms luistert hij daarnaar en soms doet hij dat niet. Maar ik heb mijn eigen stem en mijn eigen meningen en het is voor mij heel belangrijk te zeggen wat ik voel", aldus de 48-jarige Melania Trump.

De first lady steunt haar echtgenoot volledig als het gaat om het benoemen van Brett Kavanaugh tot rechter van het Hooggerechtshof. Kavanaugh is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie en misbruik. Ze vindt hem uiterst geschikt als rechter: "Ik ben blij met zijn benoeming."

Melania Trump vertelt Donald Trump telefoon neer te leggen
56
Melania Trump vertelt Donald Trump telefoon neer te leggen