De officier van justitie in Los Angeles heeft een negentienjarige man aangeklaagd voor vier vergrijpen, waaronder een inbraak in Rihanna's woning.

De overige drie vergrijpen zijn eveneens inbraken. De man zou hebben ingebroken in huizen van de zanger Tota Matthieu en de sporters Yasiel Puig en Robert Woods. De verdachte kan hiervoor maximaal tien jaar celstraf krijgen, meldt Variety.

Williams wordt ervan verdacht deel uit te maken van een vierkoppige groep, die het voorzien heeft op villa's van beroemdheden. In een van hun huizen werd een lijst gevonden met daarop de namen van LeBron James, Matt Damon en Viola Davis. Zij zouden de volgende doelwitten van de groep zijn.

Het is eveneens denkbaar dat de groep verantwoordelijk is voor de inbraak in de woning van zangeres Christina Milian, meldt het hoofd van de politie in LA.

Het inbreken bij beroemdheden lijkt een heuse trend in Los Angeles. Behalve Rihanna, werden ook John Mayer, Kanye West, Paris Hilton, Julianne Moore, Usher en Kendall Jenner slachtoffer van inbraak.