De vechtscheiding tussen Ewan McGregor en Eve Mavrakis, de vrouw met wie hij 22 jaar getrouwd was, verloopt allesbehalve soepel. De acteur vindt dat hij haar te veel alimentatie betaalt, terwijl zij juist meer geld wil zien.

In juridische documenten die E News in handen kreeg, staat dat McGregor vrijwillig bijdraagt aan het levensonderhoud van Mavrakis en hun minderjarige kinderen Jamyan (16), Esther (16) en Anouk (7).

Het voormalige stel ruziet nu over de hoogte van dat bedrag, omdat Mavrakis zegt niet rond te kunnen komen van de maandelijkse bijdrage. McGregor meent dat hij meer betaalt dan nodig.

De twee startten het proces van hun scheiding in januari, nadat hun huwelijk in mei 2017 strandde. Dit gebeurde nadat McGregor een affaire had met zijn Fargo-tegenspeler Mary Elizabeth Winstead, die hiervoor eveneens haar relatie beëindigde.

McGregor wil graag gedeelde voogdij over zijn drie jongste kinderen. Maar Mavrakis gaat voor eenzijdig voogdijschap met bezoekrecht voor Ewan. Hun oudste dochter Clara is 22 jaar.