Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin, over wie eerst het gerucht ging dat zij getrouwd zijn, zouden met hun huwelijk willen wachten. Volgens bronnen willen zij eerst huwelijkse voorwaarden opstellen.

Dit initiatief zou vanuit de zanger komen, meldt TMZ vrijdag. Aangezien zijn vermogen naar schatting groter is dan dat van Baldwin - hij zou zo'n 250 miljoen dollar (ruim 212 miljoen euro) bezitten, Baldwin een paar miljoen - adviseert zijn team om de huwelijkse voorwaarden op te stellen voordat zij in het huwelijk treden.

Volgens ingewijden worden de voorwaarden momenteel opgesteld.

De 24-jarige Bieber en de 21-jarige Baldwin lieten twee maanden geleden weten verloofd te zijn. De zanger vroeg zijn vriendin tijdens een vakantie op de Bahama's ten huwelijk. Enkele weken geleden ging het gerucht dat het stel elkaar inmiddels het jawoord had gegeven, maar dit werd ontkend door Baldwin.

De twee kennen elkaar al lang. Ze hadden kort een relatie in 2014 en daarna weer in 2016. Eerder dit jaar werden de zanger en het model, dochter van acteur Stephen Baldwin, weer verliefd.