Justin Bieber heeft zijn vriendin Hailey Baldwin dinsdag een publieke serenade gebracht. De zanger gaf het korte optreden in Londen, vlak naast Buckingham Palace.

Dat blijkt uit beelden die voorbijgangers delen op sociale media. Baldwin maakte met haar telefoon opnames van het optreden, waarbij Bieber zijn hit Cold Water zong.

Bieber en Baldwin, die verloofd zijn, verblijven momenteel in de Britse stad omdat Baldwin daar modeshows loopt in het kader van de Londen Fashion Week. "Ze waren heel liefdevol naar elkaar toe", weet een voorbijganger te melden. "Ze stopten op straat om elkaar een kus te geven."

Eerder gingen geruchten dat Bieber en Baldwin na een korte verloving getrouwd zouden zijn. Het model ontkende dit echter. "Ik snap waar de geruchten vandaan komen, maar ik ben nog niet getrouwd", schreef het model op Twitter.

Koppel verloofde zich twee maanden geleden

De Canadese zanger en zijn vriendin zouden volgens een anonieme bron in het geniep voor de wet getrouwd zijn en later nog een religieuze ceremonie houden voor vrienden en familie. Bieber heeft nog niet gereageerd op het bericht.

De 24-jarige Bieber en het 21-jarige model verloofden zich twee maanden geleden. De zanger vroeg zijn vriendin tijdens een vakantie op de Bahama's ten huwelijk. De twee kennen elkaar al lang. Ze hadden kort een relatie in 2014 en daarna weer in 2016. Eerder dit jaar werden ze weer verliefd.

Baldwin is de dochter van acteur Stephen Baldwin, de broer van Alec Baldwin. Bieber is bekend van hits als Baby, What Do You Mean? en Sorry. Hij had eerder een langdurige relatie met Selena Gomez.