Pamela Anderson (51) zou haar relatie met voetbalspeler Adil Rami (32) hebben verbroken. Bekenden van de Baywatch-actrice zeggen dat de breuk kort volgt nadat Rami haar een huwelijksaanzoek heeft gedaan.

De ingewijden melden aan TMZ dat Anderson "nee" zei op het aanzoek en kort daarna een eind maakte aan hun relatie. Het stel was iets langer dan een jaar samen. Haar verlovingsring zou ze hebben gegeven aan haar 21-jarige zoon Brandon.

Eerder liet de actrice weten dat ze niet verwachtte dat haar jongere vriend bij haar zou blijven. "Ik zei tegen Adil: 'Op een dag val ik uit elkaar, weet je dat? Dus wees voorbereid. Laten we verliefd zijn zolang we verliefd zijn en als er ooit een dag komt dat je naar mij kijkt en denkt: ugh, dan kan ik altijd nog in een ander land gaan wonen."'

Anderson was enkele maanden geleden verhuisd naar een klein dorp buiten Marseille, zodat ze dichter bij de Franse stervoetballer kan zijn. Ze opende daar ook een bakkerij en restaurant waarbij de focus ligt op veganistische maaltijden.

Anderson en Rami ontmoetten elkaar vorig jaar mei bij de Grand Prix van Monaco. Eerder was ze viermaal getrouwd. Eerst met drummer Tommy Lee, daarna volgde rocker Kid Rock en twee keer gaf ze haar jawoord aan pokerspeler Rick Salomon.