Domien Verschuuren en zijn verloofde Caroline van Zijl zijn uit elkaar. De dj, die vrijdag afscheid nam van NPO 3FM, en zijn vriendin hebben besloten om hun relatie na elf jaar te verbreken.

"Helemaal kut en superverwarrend", schrijft Verschuuren (30), die volgende maand aan de slag gaat bij Qmusic, op Instagram.

"De afgelopen weken waren heftig en verdrietig, maar tegelijkertijd intiem en fijn. We koesteren ontelbaar veel fijne momenten en kijken terug op een heel gelukkige tijd."

De keuze om met elkaar te stoppen hebben Verschuuren en Van Zijl "samen en met respect voor elkaar" gemaakt. "Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk. We hopen dat iedereen begrip heeft voor ons verdriet en ons de tijd en privacy gunt die we nodig hebben."

De dj vroeg Van Zijl, die werkt als redacteur, vorig jaar augustus ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. Eerder dit jaar lieten de twee weten dat ze hun bruiloft hadden uitgesteld naar 2019. Verschuuren en Van Zijl waren kort na zijn debuut in het Glazen Huis ook al even uit elkaar. Daarna hervonden ze de liefde.