AMSTERDAM - Voormalig stripper en pin-upmodel Anna Nicole Smith heeft in Amerika een tv show gekregen. Het is niet te zeggen waarmee Anna beroemder is geworden: met haar gigantische voorgevel of door haar huwelijk met een stokoude olie-multimiljonair.

De volumptueuze platinablonde sexbom, een soort reuze Marilyn Monroe, erfde een megabedrag van haar steenrijke echtgenoot die na een kort huwelijk overleed. Er volgde een felle strijd tussen de erfgenamen van J. Howard Marshall II en Anna Nicole. Recentelijk werd haar strijd beloond met de uitspraak van een rechtbank. Die bepaalde dat ze bijna 90 miljoen dollar krijgt.

Van frustratie vrat Anna Nicole zich in de loop der tijd tonnetjerond. In de tvshow is dan ook te zien hoe de blondine zich in het zweet werkt met een personal trainer. De camera’s zullen Anna Nicole overal in huis volgen en de kijkers een idee geven van haar -vreemde- leven. Zo heeft de 34-jarige Anna een 16 jarige, cameraschuwe zoon en een aan kalmeringsmiddelen verslaafde poedel, Sugar Pie.