AMSTERDAM - Het loopt niet lekker met de cosmetica-lijn van Jennifer Lopez.Een poster-campagne van "Glow" parfum is geschrapt, omdat haar "echtgenoot"Chris Judd erop staat. Chris en Jennifer zijn officieel nog steeds getrouwd,maar het liefdesvuur brandt niet meer.
Jennifer Lopez

De lancering van "Glow" parfum was al uitgesteld, omdat de eerste 25.000flessen volgens de sexy zangeres niet de juiste geur hadden. In deadvertenties voor Glow, waren Jennifer en Cris te zien in een romantischepose. De foto's waren een paar weken gemaakt, voordat J. Lo en Cris uitelkaar gingen.

Deze posters kunnen dus de prullenbak in, en er komt een anderetv-commercial. In het orginele script speelde Chris een schurkachtig typedie achter een rijke vrouw aanzit (gespeeld door Jennifer).

De flessen Glow parfum zouden in september in de winkel moeten liggen, maardit loopt nu vertraging op. Jennifer heeft ook plannen om een "Glow" hotelte openen in Miami Beach, volgend jaar.

Jennifer timmert aardig aan de weg op het gebied van merchandising. Ze heefthaar eigen kledinglijn (J. Lo) en een restaurant, Madre's, in Pasadena,Californië.